Ga naar content
Microsoft

Bekijk video

Er was eens...
een school met een droom.

Die droom werd realiteit. De school laat nu leerkrachten en leerlingen beter samenwerken, samen beter onderzoeken en dat alles voor het beste resultaat. Van kleuterklas naar middelbare school, tot studie en de verdere loopbaan. Windows laat leerlingen van alle leeftijden groeien en hen het beste uit zichzelf halen. En dat alles op één platform. Bekijk het verhaal in 2 minuten.

Is jouw school al klaar voor de 21e eeuw?

Download het e-book en de PowerPoint

Lees meer over hoe je tijd bespaart als leerkracht, krijg hulp bij het voorbereiden op leren en lesgeven met technologie én lees hoe je leerlingen de beste prestaties laat behalen.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Door op "Stuur mij het e-book en de PowerPoint" te klikken geef ik toestemming dat Microsoft mij een e-mail stuurt met het e-book en de PowerPoint-presentatie.

Dit veld is verplicht

Het perfecte device heb je in een paar seconden gevonden.

Op zoek naar een device voor in de klas, persoonlijk gebruik of allebei?
Devicefinder helpt je met de juiste keuze.

Bekijk het aanbod

Aanbevolen door Microsoft

HP Stream 11 Pro G3

v.a. € 280,-

Dell Latitude 3180

v.a. € 349,-

Lenovo N23

v.a. € 359,-

touch pen fold

HP ProBook x360 11

v.a. € 450,-

touch pen fold

Dell Latitude 3189 Edu 2in1

v.a. € 455,-

touch pen fold

Acer TravelMate Spin B1 (B118)

v.a. € 460,-

touch pen fold

Deze devices zijn onder meer te koop bij de volgende resellers

Leren in de 21e eeuw:

Wat betekent dat?

Bereid je leerlingen voor op de toekomst.
De wereld van morgen is onbekend, maar we weten dat technologie steeds belangrijker wordt. We proberen scholen en leerkrachten te helpen om zichzelf en leerlingen voor te bereiden op 21-eeuwse vaardigheden zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Leren op eigen kracht & hulpmiddelen: met voordelig geprijsde hard- en software zorgen we ervoor dat technologie voor iedereen binnen handbereik ligt. Zodat leerkrachten meer tijd overhouden en zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: de leerlingen.

Persoonlijke manier van leren: om te zorgen dat alle leerlingen, met al hun verschillende leerstijlen, beperkingen en taalproblemen kunnen slagen, bieden we op maat ontwikkelde leermethodes.

Wil je meer weten over Microsoft voor onderwijs?

Ga naar Microsoft Educatie

Bekijk hier!

Samen met partners organiseert Microsoft regelmatig onderwijs events en trainingen. Bekijk hier de webinars en kom alles te weten over hoe jij en je school zich kunnen voorbereiden op lesgeven in de 21e eeuw.

Alle diensten speciaal voor het onderwijs

In Nederland zijn veel scholen in het bezit van het Onderwijscontract. Voor PO loopt het via APS IT Diensten, voor VO is dat SLB Diensten. Dat betekent voor jouw school dat de online samenwerkings- dienst, besturingsdienst voor hardware en managementomgeving is geregeld in het contract. En dat betekent dan weer dat iedere leerling en werknemer van jouw school zonder extra kosten gebruikmaakt van Office 365.

Hoe werkt dat?

APS IT Diensten en SLB Diensten kunnen je daar alles over vertellen. Daarnaast werken we vanuit Microsoft nauw samen met IT-partners die scholen adviseren en begeleiden in keuzes en implementatieprocessen van technologie in de klas, zoals Speyk, De Rolf Groep, Heutink ICT, Switch en vele anderen.

Ga naar de website van APS Ga naar de website van SLB

Bastiaan Groeneveld

Hoofd ict, Dunamare Onderwijsgroep

"Technologie is niet langer een middel waarmee we leerlingen faciliteren, we moeten het gebruiken om de leerling- ervaring te vervolmaken."